Artikel
JVS D1 Kampioen KNVB futsal competitie

Als overbrugging van de winterstop nam JVS D1 deel aan de KNVB-zaalvoetbalcompetitie. In een competitie van zes teams werd er in de wintermaanden in de diverse sporthallen binnen de gemeente Coevorden een volledige competitie afgewerkt. Afgelopen zaterdag werd de laatste ronde gespeeld. JVS D1 stond bovenaan en had met nog twee wedstrijden te gaan 5 punten voorsprong op nummer 2 DSC’65 D1.  Dus er was nog minimaal 1 punt nodig om de titel veilig te kunnen stellen.

De eerste wedstrijd tegen het sterk spelend DSC’65 liep het moeizaam. Deze wedstrijd werd dan ook verloren met 1-6. De enige score van JVS kwam op naam van Lars Prinsen. De tegenstander uit Dalerveen kwam duidelijk meer aan voetbal toe. De tweede wedstrijd tegen het Coevorder Germanicus moest gewonnen worden. De wedstrijd stond bol van spanning. JVS kwam wat meer aan aanvallen toe, maar de bal wilde er aanvankelijk niet in. Halverwege de wedstrijd scoorde Lars Prinsen de bevrijdende 1 – 0. Deze voorsprong werd krampachtig vastgehouden. Germanicus kreeg een aantal kansen, maar op een goede voorzet scoorde Gerwin Hidding de 2 -0 en daarmee was het verzet gebroken. De equipe uit Zweeloo speelde de partij rustig uit en de overwinning én het kampioenschap was een feit! De spelers werden door de trouwe aanhang, ouders en supporters, allemaal gefeliciteerd. Uit de 10 gespeelde wedstrijden werd 7x gewonnen, 1x gelijkgespeeld en 2x verloren. JVS D1 kwam daarmee op een puntenaantal van 22. Dat was meer dan voldoende voor een mooie kampioensfoto!

Bijschrift foto: Het succesvolle kampioensteam van JVS D1. Staand (v.l.n.r.): Henk Nijenbanning, Gerwin Hidding, Thom Evenhuis, Dennis Popken, Roald Vrieling, Marc Nijenbanning en Henry Kort. Zittend (v.l.n.r.): Lars Prinsen, Richard Speelman, Jorrit Reuvers, Florian Bobbe, Dennis Kort. Op de foto ontbreekt: Jan Roelof Jansen.

 

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto