Artikel
Oudjaarviering inwoners Zweeloo

Afgelopen ledenvergadering van DB-Sweel is het idee geopperd gezamenlijk oudjaar avond met elkaar te vieren. Hiervoor is inmiddels bij u allen (in Zweeloo) een enquête formulier in de brievenbus gedeponeerd, met de vraag: zou u samen met anderen vuurwerk willen afsteken op een centrale plaats in het dorp en hierna een glaasje te heffen op het nieuwe jaar.

Afhankelijk van de verwachte reacties zouden we dan met elkaar kunnen kijken of er animo is voor een dergelijke activiteit om het bij voldoende deelname verder uit te werken. : wat bieden we u en misschien ook uw kinderen aan.... waar gaan we het organiseren, na 00.00 uur of juist even ervoor, feitelijk allemaal praktische zaken.

Nu hebben we inmiddels een aantal reacties binnen maar wellicht dat vergeten heeft te reageren, of nog lang niet heeft nagedacht over wat te doen over 2 maand.

Daarom de kans, via deze website tot vrijdag 8 november a.s. uw mening te geven. Hierna zullen we een besluit nemen omtrent het vervolg van de vraag naar u. Uiteraard houden we u op de hoogte van het genomen voornemen, ja of nee een gezamenlijk oudjaar-avond.

(graag als uw uw mening achterlaat uw naam, straat en huisnummer vermelden.)

 

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto