.

.

 

.

Optreden Theater te Water

Het cabaretgezelschap Theater te Water is al vele jaren een vast onderdeel van het programma van Sweel Cultureel. Vrijdagavond 5 maart a.s. (aanvang: 20.00 uur) brengen de bekende Groninger entertainers de hilarische voorstelling 'Suzie gaat solo' op de planken van café-restaurant Hegen in Wezup. Suzie is een meisje dat dolgraag Idols wil winnen. Dat in de voetstappen van haar moeder wil treden, die in haar jonge jaren met ‘Hennie Huisman’ heeft meegedaan.

 

Een meisje dat droomt van grote successen. Maar gaat de weg naar succes wel langs de voetstappen van je moeder? En was je moeder wel zo succesvol? Op wie kan je nog rekenen als je Idols wilt winnen? In ieder geval op Gordon, die met venijnige grapjes op je zit te wachten ..... De voorstelling stond aanvankelijk voor 17 december jl. geprogrammeerd, maar moest toen vanwege de weersomstandigheden worden geannuleerd. Reserveren kan bij café-restaurant Hegen in Wezup; telefoonnummer 0591 - 37 1224 Voor meer info: wwww.sweelcultureel.nl of www.theatertewater.nl


Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel