Artikel
Het Frensenhoes in Meppen hef ok in 2015 de deuren lös!

Noteer alvast de volgende zaterdagmiddagen in uw agenda of op de kalender:

30 mei; 27 juni*; 4, 11, 18 en 25 juli; 1, 8, 15, 22 en 29 augustus, 17 en 24 oktober 2015.

Op deze zaterdagmiddagen (van 13.00 uur tot plm. 16.00 uur) staan de deuren van Het Frensenhoes in Meppen voor u open! We geven u graag een rondleiding, de machines in de authentieke timmerwerkplaats doen hun werk en we zagen bomen tot planken. Er is veel te zien en de entree is gratis en ‘veur niks’.

Op een aantal van deze middagen is ook de expositie ’70 jaar vrijheid in Zweeloo’ in De Gaanderij, het onderkomen van de Historische Vereniging Zweeloo bij Het Frensenhoes, te bezoeken.

Maar er kan meer!

Graag willen we u/jou de mogelijkheid bieden om op een deze middagen iets onder de aandacht te brengen; muziek, toneel, verhalen, kunsten, iets bijzonders laten zien, ‘sterke’ verhalen, als vereniging zich presenteren, stamtafelgesprekken .... kortom; zeg het maar!

 

Voor de planning van deze middagen contact opnemen met Aaltje Bos via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of  telefoon: 06 2934 3138 (graag ‘s avonds).

Bekijk ook eens onze website: www.frensenhoes.nl

Op zaterdag 27 juni a.s. naast de Open Middag van Het Frensenhoes en de expositie ’70 jaar vrijheid in Zweeloo’ een optreden van De Zingende Broeder.Remco Bijlefeld zingt populaire Nederlandstalige liedjes uit de jaren 30, 40 en 50 van de vorige eeuw en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. In stijl gekleed brengt hij liedjes ten gehore van Lou Bandy, Willie Derby, Eddie Christiani, Bob Scholte en vele anderen.

Een geweldige combinatie met Het Frensenhoes en de tentoonstelling in De Gaanderij.

 

 

 

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto