.

.

 

.

Gouden speld van KNMO voor Jaap Hahn en Mans Roebertsen

Zilveren speld voor Henriëtte van Es-Kuipers en Henk Grobbe

Jaap Hahn werd afgelopen zaterdagmiddag tijdens het openluchtconcert van BOM op het Korenhofplein gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap van een muziekvereniging die is aangesloten bij de KNMO, de overkoepelende bond van muziekgezelschappen.

Uit handen van voorzitter Kas Kuipers van BOM kreeg Jaap de daarbij behorende versierselen, te weten een gouden speld met zirkonia en een oorkonde. In het korps speelt Jaap op de grote bastuba, het mooiste instrument van het korps zoals hij dat zelf noemt.

Een gouden speld en oorkonde waren er ook voor het 40-jarig lidmaatschap van Mans Roebertsen. Mans zien we in BOM op de bariton.

Met beide muzikanten heeft de redactie van OEK binnenkort een terug- en vooruitblik op hun muzikale jaren bij BOM.

Henriëtte van Es-Kuipers en Henk Grobbe kregen beiden een zilveren speld en oorkonde voor hun 25-jarig lidmaatschap. Henriëtte speelt in BOM op de altsaxofoon en Henk blaast zijn partijtje mee op de bastuba.

Uiteraard waren er mooie bloemen en een “lang zullen ze leven” van BOM voor de vier muzikanten. De publieke belangstelling afgelopen zaterdag voor het openluchtconcert viel overigens enigszins tegen. En dat is jammer en doet beslist geen recht aan de muzikale prestaties van BOM.

V.l.n.r: voorzitter Kas Kuipers, Mans Roebertsen, Henriëtte van Es-Kuipers, Jaap Hahn, dirigent Gert Webbing en Henk Grobbe (foto Ruud Janse).

Bron: Oes Eig’n Kraantien 10 juni 2015

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel