.

.

 

.

Project 'Ik hou van Holland' De Schutse daverend succes

Als afsluiting van het project “Ik hou van Holland” was er afgelopen donderdag een inloopavond op c.b.s. De Schutse. Twee weken lang hebben de kinderen aan het thema “Ik hou van Holland” gewerkt. Ouders en andere belangstellenden konden de resultaten tijdens de inloopavond bekijken. Zo zagen zij onder meer; kunstwerken in de stijl van Vincent van Gogh, eigengemaakte klompen, tulpen, molens en andere typisch Nederlandse dingen. Tijdens het spel “Ik hou van Holland” konden zij hun eigen kennis van Nederland testen.

 

In het speellokaal was er een playbackshow. Op het digibord kon men foto’s van het projekt bekijken. Er waren onder andere foto’s van de gasten die eerder deze week langs kwamen. Dit waren de Nederlands kampioene sjoelen, een klompenmaker uit Hoogeveen en een accordeoniste. Ondertussen kon men genieten van heerlijke Nederlandse hapjes. De leerlingen en schoolleiding kunnen terugkijken op een zeer geslaagd projekt. Voor meer foto’s zie www.cbsdeschutse.nl.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel