.

.

 

.

‘Wie bang is, krijgt ook klappen’

Vrijdagavond 28 april legt Marc de Hond in zijn cabaretvoorstelling ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

Wie bang is, krijgt ook klappen. Na het succes van “Scherven Brengen Geluk” keert Marc de Hond terug in de Nederlandse theaters, met zijn nieuwe voorstelling: Wie bang is, krijgt ook klappen.

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen legt Marc de Hond uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angst zaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

Foto: Bastiaan Mus

Marc de Hond

Naast theater maken, is Marc de Hond ook op veel andere gebieden actief. Zo presenteert Marc tv-programma’s, is hij spreker op evenementen en schrijft hij (kinder)boeken. Daarnaast regisseerde en produceerde Marc de documentaire ‘Giel! De doorbraak van een shockjock’ en is hij voormalig speler van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam.

Praktische informatie

Een kaartje voor de voorstelling is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden. Een kaartje kost €17,50. Aanvang: 20.15 uur. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel