.

.

 

.

Bike-weekend met Olympisch kampioen Bart Brentjes

Op zaterdag 29 en zondag 30 mei a.s. organiseren Landal Aelderholt, Zantingh Tweewielers en de Mountainbike- en tourfietsvereniging ‘Hesseler Fietsers’ het ‘Landal Bike-weekend’: een tweedaags mountainbike- en fietsevenement. Bart Brentjes zal op zaterdag 29 mei a.s. een aantal mountainbike-clinics verzorgen. Brentjens was de allereerste Olympisch Kampioen op het onderdeel mountainbike. Tijdens de Spelen van Atlanta in 1996 stond dit onderdeel voor het eerst op het programma. Tijdens het Bike-weekend zijn er verschillende tochten uitgezet die de deelnemers door de prachtige natuur voeren.

Zaterdag is speciaal voor de toerfietsers en zondag voor mountainbikers. Deelnemers zijn natuurlijk van harte welkom om op beide dagen mee te fietsen. Landal Aelderholt biedt voor het evenement een speciaal weekend arrangement aan, inclusief ontbijt. Programma zaterdag 29 mei a.s.: Clinic en toertocht De Omloop van Aelderholt fietstoertocht, afstanden: 40, 60, 80 en 120 km. Start: 8.00 tot 10.00 uur op Landal Aelderholt. Deelnamekosten: NTFU-lid € 3 en niet-NTFU-lid € 4. Mountainbike clinic door Bart Brentjens, 's morgens van 9.30 uur tot 11.30 uur en 's middags van 14.00 uur tot 16.00 uur. Deelname via voorinschrijving, kosten € 10. Programma zondag 30 mei a.s.: De Landal Aelderholt ATB-tocht. Afstanden: 30 km, 50 km en 70 km, Start: 9.00 tot 10.00 uur op Landal Aelderholt. Deelnamekosten: NTFU-lid € 4 en niet-NTFU-lid € 5. Tijdens het weekend zijn er diverse standhouders, waaronder de leveranciers van de fietsmerken Ghost en Merida, en een demonstratie freeride. Er is douchegelegenheid en mogelijkheid om de fiets na afloop schoon te spuiten. Kijk voor meer informatie over deelname op: www.dehesselerfietsers.nl of op www.zantinghtweewielers.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel