.

.

 

.

Jan Henk de Groot, zanger-lied schrijver, binnenkort bij Tante Sweel !!

Op zondag 14 januari om 15.00 uur om precies te zijn. Wij verheugen ons op zijn komst want het wordt een sfeervolle start van het nieuwe jaar en Tante Sweel biedt een prima plek daarvoor. Jan Henk komt uit Groningen en zingt al van jongs af aan. Zijn juf op school zei tegen zijn moeder dat hij zingt als een mereltje.

Het vorige seizoen was druk met de optredens van de Troubadours en dit seizoen gaat hij weer solo. Zijn nieuwe programma draagt de naam Tachtig Tammo, liederen in de streektaal met als boodschap dat wij het wat rustiger aan moeten doen. “We moeten onthaasten” zegt Jan Henk. Inmiddels vond de première van zijn nieuwe  programma plaats in Delfzijl en zijn er al 20 optredens gepland in Groningen en Drenthe. De recensies zijn lovend. Jan Henk wisselt moeiteloos tussen baldadige en ontroerende liedjes en meezingen mag. En binnenkort kunt u kennismaken met deze troubadour die nieuwe nummers brengt en zich voorbereidt op zijn theatertour.

Dit wordt een sfeervolle middag bij Tante Sweel in Aalden, met als afsluiting, voor wie dat wil een heerlijke stamppot. De toegang bedraagt € 15,00 pp en de stamppot kost € 17,50 pp.

Wij raden u aan te reserveren door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef dan alstublieft ook expliciet aan of u meedoet met de stamppotmaaltijd en met hoeveel personen. Afrekenen kan helaas alleen contant. Tot gauw!  

Oes Eig’n Kraantien d.d. 9 januari 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel