.

.

 

.

AE Beachboys landskampioen 2010

 

In de eredivisie (Super League) van het Beachsoccer heeft AE Beachboys zondag op de Dam in Amsterdam het landskampioenschap 2010 in de wacht gesleept. In de kruisfinale moest de equipe uit Zweeloo het opnemen tegen promovendus DVV Delft. Het werd uiteindelijk 3-3. De Beachboys wisten echter de aansluitende strafschoppenserie in winst om te zetten en verzekerden zich daarmee van een finaleplaats.

In de andere play-off wedstrijd rekende regerend landskampioen All Stars af met Olympia en dat betekende dat de Amsterdamse sterrenformatie in de finale de degens moest kruisen met AE Beachboys. 

De Zweeler formatie bood prima tegenstand en de kampioen van 2009 moest zich in eigen huis tevreden stellen met een 2-2 remise. Strafschoppen moesten de beslissing brengen wie zich landskampioen 2010 mocht noemen. Dat onderdeel beheersten de AE Beachboys uiteindelijk het beste. Door het veroveren van de landstitel mag AE Beachboys volgend jaar de Nederlandse eer verdedigen op een groot internationaal beachsoccer toernooi. (Bron: Coevorden HuisAanHuis / Kon. Boom Uitgevers)

Bijschrift foto : Het team van AE Beachboys veroverde zondag op de Dam in Amsterdam het landskampioenschap Beachsoccer 2010. Op de foto de trotse speles Frank Hagenauw, Michael de Jong, Lars Stadman, Rene Wolbers, Frank Schijff, Jorn Stadman, Gerjan Fuhler, Giel Bakker, Jannick ten Hoor en coach Richard Schijff. (Eigen foto)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel