Artikel
Sportclub Zweeloo en Zwaagstra Sierbestrating pakken uit tijdens presentatie samenwerking

ZWEELOO - Nieuwbakken zaterdagderdeklasser Sportclub Zweeloo en de nieuwe hoofdsponsor Zwaagstra Sierbestrating BV pakken uit tijdens de presentatie van de samenwerking, die als een uitdaging gezien mag worden. Op zaterdag 14 augustus staan van 11.00 uur ’s morgens tot laat in de middag verschillende activiteiten op het programma in Zweeloo.
Daarbij is naast oud aan jong gedacht, want tijden de activiteiten op sportpark ‘t Alterbarg komen ook de junioren van Jeugd Voetbal Sweel (JVS) aan bod. Zij spelen een pannatoernooi en dingen mee naar de zogeheten penaltybokaal. De F- en E-pupillen laten ballonnen op.
Ook nemen SC Zweeloo Dames 1 en SC Zweeloo Heren 2 het op tegen respectievelijk SV Gramsbergen Dames 2 en SV Gramsbergen 2. SC Zweeloo 1 en SV Gramsbergen 1 maken daarna hun opwachting. De vlaggen van SC Zweeloo en Zwaagstra Sierbestrating plus het nieuwe thuisshirt van het vlaggenschip komen ’s middags ‘uit de lucht vallen’.
Na de laatste wedstrijd van de middag treed de band ‘Krap-An’ op. Met behulp van de speciale ‘Pan van Daan’ wordt op 14 augustus ook voor de inwendige mens gezorgd. Bezoek de website www.sp-zweeloo.nl voor meer informatie over Sportclub Zweeloo.

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto