.

.

 

.

Medifast start Pilates lessen

Medifast start het nieuwe jaar goed met Pilates lessen in Zweeloo. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling effectief geoefend worden. Het doel is om het spierkorset rondom rug, buik, heup en bekken te trainen. Deze spieren gebruikt u dagelijks bij vrijwel alles wat je doet. Zo vermindert u het risico op blessures.

Hoe werkt het?
Pilates wordt gegeven op een mat, waarbij u gebruik maakt van uw eigen lichaams-weerstand. De bewegingen zijn vloeiend en soepel. De instructeur richt zich hierbij op de juiste lichaamshouding, een correcte uitvoering en een goede focus. Er wordt rustige achtergrondmuziek gebruikt welke zorgt voor ontspanning. Na een Pilatesles voelt u zich als herboren, sterk en vol energie! Als u van een gestructureerde workout houdt, zonder zware conditionele inspanning, dan is dit een uitstekend alternatief voor u.

Het effect
Bedenker Joseph Pilates zegt: "Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil, na 30 lessen ben je een ander mens!” Ook voor het herstel van blessures of bij rugklachten is Pilates bij uitstek geschikt. De voordelen:

  • versterking buikspieren
  • stabilisatie van de wervelkolom
  • verbeterde houding
  • verbeterde lenigheid
  • betere coördinatie
  • versterking zelfbewustzijn
  • u kunt soepeler bewegen

Locatie
De pilates lessen zullen worden gegeven in het Paramedisch Centrum aan de Marktstraat 2c te Zweeloo.

Aanvang en tijdstippen
Bij voldoende deelname (minimaal 6) zullen de lessen worden gestart op vrijdag 10 januari vanaf 10.15 uur. De les duurt 1 uur.

Kosten en deelname aan Pilates?
U betaalt voor 10 lessen € 50. Opgave kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefonisch: 0524 - 750 730.

Start het nieuwe jaar goed en meld u aan voor de Pilates lessen!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 december 2019

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel