Artikel
Henk-Jan Tangenberg houdt van een feestje!

Al op de basisschool wist Henk-Jan Tangenberg dat een microfoon niet alleen was om mee te playbacken. Toen al zong hij op de “Bonte Avond” zoals velen waarschijnlijk nog wel kennen van hun jeugd.

Op zijn zeventiende begon Henk-Jan zijn liefde voor het zingen meer vorm te krijgen, door zijn optredens bij diverse feesten en partijen.

Begin 2018 zocht de 27-jarige Drent contact met Studio Martin Sterken waar hij zijn vuurdoop goed heeft doorstaan. Dat resulteerde in zijn debuutsingle: “Tijd voor gezelligheid”.

Begin dit jaar knalde Henk-Jan met de single “Kalispera” en inmiddels verschijnt alweer zijn derde single. Deze heeft de titel “Daarom hou ik van een feestje!” meegekregen welke meteen onthult dat het om een single gaat met een hoog feestgehalte.

Verantwoordelijk voor de vrolijke klanken van de trompet is Pieter Melisse (inmiddels welbekend in de Nederlandstalige muziekwereld). Deze mochten op dit vrolijke feestnummer zeer zeker niet ontbreken. “Ik ben ontzettend trots en superblij met deze knaller van een plaat”, aldus de zanger zelf. En, eerlijk is eerlijk, deze plaat nodigt zeer zeker uit tot een polonaise.

Vanaf vandaag is deze single te downloaden op alle bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen op de welbekende kanalen.

Edwin Bos Entertainment & More , Tel. 06 – 23 79 69 82 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 november 2019

 

 

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omg...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de ...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het lan...

woensdag, 7 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto