.

.

 

.

Theater Hofpoort

FILM A star is born. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally (Lady GaGa).

Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.
Zaterdag 25 januari 2020 Aanvang 20.30 uur Toegangskaart € 7,50 / 65+ 6,00

Bron: Theater Hofpoort

Filmarrangement Talens € 32,50, Aanvang diner 18.30 uur
Op 25 januari bieden we samen met hotel-restaurant Talens een heerlijk arrangement aan. Dit arrangement (driegangendiner + toegang+ verrassing) is rechtstreeks te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0524 – 516251


THEATER tijdens de Voorleesdagen Gonnie & Gijsje – samen op stap
‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. De voorstelling, gespeeld door Kira Kool en met liedjes van Ageeth de Haan, is een muzikaal avontuur voor jong en oud waarin de gansjes Gonnie en Gijsje de wijde wereld intrekken en er op hun ontdekkingsreis al snel achter komen dat niets is wat het lijkt.
Zondag 26 januari 2020 Aanvang 11.00 uur / 14.00 uur Toegangskaart € 7,50

Bron: Theater Hofpoort

Na afloop is er voor iedereen een glaasje limonade en wat lekkers. Readshop Coevorden is met een vrolijke boekentafel aanwezig in het theater.

Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel