.

.

 

.

Drentse Seniorendag nieuwe stijl!

De 5e Editie van de Drentse Seniorendag gaat in de herkansing! Vorig jaar werd de Drentse Seniorendag op het laatste moment afgeblazen i.v.m. tropische temperaturen. Ook eerdere edities hebben te maken gehad met de warmte. Op een zonnige dag vanaf ongeveer 27 graden blijkt het lastig om het binnenklimaat in een tent aangenaam te houden voor alle bezoekende senioren.

Daarom heeft de organisatie besloten om in goed overleg het evenement uit handen te geven aan de Stichting Dorpsactiviteiten Schoonoord, zodat de Seniorendag ingelast kan worden in het door hun geplande feestweekend van 6 t/m 9 Mei a.s.

In plaats van in een tent zal de dag op donderdag 7 Mei in de Sporthal van Schoonoord worden gehouden. De opzet en indeling van de dag zal niet wijzigen.

De “oude” organisatoren (MobiVit en Egbert-Jan Catering) die de dag in 2015 zijn gestart, blijven uiteraard als Hoofd Sponsors betrokken bij het feest.

Dit jaar zullen voor u optreden; in de ochtend cabaret/muziek met de Zingende Broeder (populaire liedjes uit de jaren 30, 40, 50) en in de middag een muzikaal programma met Henk Wijngaard, Jeffrey Kuipers en een Mystery Guest band.

Deze Mystery band verwacht niemand tijdens de Drentse Seniorendag, maar zij zullen laten zien dat zij een fantastisch feest kunnen maken waarover nog lang nagepraat zal worden.

Als van ouds zal er rond het middaguur een heerlijke uitgebreid 3 gangen diner geserveerd worden en de bezoekers krijgen gedurende de gehele dag diverse hapjes en drankjes.

Het is gelukt (mede dankzij de optredende artiesten) om de entreeprijs wederom laag te houden. Ook dit jaar heeft u voor € 27,50 per persoon toegang.

En natuurlijk is de entreeprijs inclusief lunch en alle consumpties. U kunt dus in principe de portemonnee verder thuis laten. 

De kaarten zijn vanaf nu af te halen bij de vestigingen van MobiVit in Schoonoord, Assen en Hoogeveen én bij Egbert Jan Catering in Beilen!

Alle informatie kunt u vinden op de website www.drentseseniorendag.nl

Wie er graag bij wil zijn, doet er dus goed aan om snel kaarten te halen. Er is plaats voor maximaal 750 mensen.

Geplaatst 21 februari 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel