.

.

 

.

TastyBasics genomineerd voor Jaarprijs Goede Voeding 2020

De TastyBasics Muesli Noten & Pitten is genomineerd voor de ‘Jaarprijs Goede Voeding 2020’. De Jaarprijs Goede Voeding wordt uitgereikt om initiatieven te stimuleren die zijn gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking.

De TastyBasics Muesli Noten & Pitten, verkrijgbaar bij de Albert Heijn, levert een bijdrage aan het minderen van de inname van koolhydraten en het verhogen van de inname van onder andere voedingsvezels. Daarnaast vindt de jury het ‘een smakelijke muesli die in een gezond voedingspatroon past’.

De Jaarprijs Goede Voeding wordt uitgegeven door Voeding NU en VMT en is twintig jaar geleden opgericht door het Voedingscentrum.

Op 7 april wordt op het Food Future Event duidelijk welke van de drie genomineerde producten er met de Jaarprijs Goede Voeding vandoor gaat. Ook de stem van het publiek weegt hierbij mee.

Stemmen op TastyBasics kan tot en met 30 maart via: jaarprijsgoedevoeding.nl/stemmen Stem je ook even op ons? Alvast bedankt!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 maart 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel