.

.

 

.

Oranje Post.NL brievenbus in Zweeloo verplaatst

Mocht u in een van deze dagen van isolatie behoefte hebben een brief te schrijven en te posten dan zoekt u in Zweeloo op de gebruikelijke plaats tevergeefs naar de oranje PostNL brievenbus. De bus die tegenover de bistro van tante Sweel stond, is verplaatst. Hij staat nu in Zweeloo op de kruising tussen Hoofdstraat en Marktstraat (en Kloosterdwarsweg).

De omwonenden en andere leden van Dorpsbelangen Sweel vonden de plek aan de Hoofdstraat niet voldoende veilig voor voetgangers en parkerende auto’s. Ook voor de postbode die werk-dagelijks het legen van de brievenbus voor zijn rekening neemt, was de verkeerssituatie ter plekke niet ideaal.

Dorpsbelangen Sweel is daarover in overleg gegaan met de gemeente en PostNL. Die hadden oog voor de problemen die we signaleerden. Vervolgens hebben we de inwoners van Zweeloo gevraagd wat voor hen een betere locatie zou zijn. Daar is de plek uitgekomen waar de bus nu is geplaatst. Beter bereikbaar, minder overlast voor aanwonenden en toch nog centraal gelegen.

Dorpsbelangen Sweel is blij dat Zweeloo nog een brievenbus heeft en tevreden over de nu gekozen plek. 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 april 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel