.

.

 

.

Bezorgservice bibliotheken groot succes

De bezorgservice van de bibliotheken van Biblionet Drenthe is een groot succes. Sinds de sluiting van de bibliotheken zijn inmiddels duizenden materialen persoonlijk bij de klanten thuisgebracht. De reacties van de klanten zijn zonder uitzondering positief. Men stelt het zeer op prijs dat de bibliotheken deze service verlenen. Juist in deze periode is er een sterke behoefte aan het lezen van een boek.

Materialen reserveren
Ook nu de bibliotheken al enige weken gesloten zijn, blijven zij er alles aan doen om de collectie zo veel mogelijk beschikbaar te stellen. Klanten kunnen ook in deze periode materialen blijven reserveren via de website van de bibliotheek. Voorwaarde is wel dat het materiaal aanwezig is in de eigen vestiging.

De klantenservice van de bibliotheken van Biblionet Drenthe kan ondersteuning bieden bij het reserveren van materialen. Medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.00 uur op 088 – 012 8000. Nieuwe leden kunnen zich hier ook aanmelden en meteen gebruik maken van de diensten van de bibliotheek. Het lidmaatschap is tot 19 jaar gratis. 

Online aanbod van de bibliotheek
Naast de bezorgservice kent de bibliotheek een uitgebreid online aanbod: bijvoorbeeld e-books, luisterboeken of prentenboeken via Bereslim.nl. Leer online voor je auto-theorie of zoek eens bij www.delpher.nl naar het nieuws op je geboortedag.

Op www.bibliothekendrenthe.nl/online-bibliotheek is een actueel overzicht van alle diensten en content die bibliotheken aanbieden aan klanten.

Geplaatst 14 april 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel