Artikel
Theater Hofpoort

THEATER – Buiten de poort  Nina June – Minimal. In een wereld waarin alles draait om “meer meer meer”, is zangeres Nina June (winnaar Zilveren Notenkraker 2018) op zoek naar minder. Tijdens ‘Minimal’ komt de zangeres tot de kern.Ze speelt haar filmische popsongs voor het eerst in een akoestische setting met enkel Engels zang, piano en cello. Het gaat haar om de muziek, de emotie, de verbeelding.


Voor dit concert laat zij zich inspireren door onder andere de pianomuziek van Yann Tiersen en Michael Nyman. Componisten die met klanken de meest krachtige beelden kunnen oproepen. Nina wordt vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel, maar heeft haar eigen sound die reikt tot buiten de landsgrenzen. Zo speelde ze in zalen van Paradiso tot New York en zong ze duetten met HAEVN en Thomas Dybdahl.
Laat je vervoeren door de muziek en Nina’s bijzondere stemgeluid. Een avond waarop verstilde schoonheid centraal staat.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden

Vrijdag 21 februari 2020 Aanvang 20.15 uur Locatie Synagoge Coevorden Toegangskaart 17,50 euro inclusief een consumptie.

 

THEATER Dirk Scheele – In Holland staat een huis
Kinderpopster Dirk Scheele verwent de allerkleinsten al 25 jaar met zijn vrolijke, grappige, gekke en swingende liedjes. Tijdens dit grote meezingfeest speelt hij de allerleukste Oud-Hollandse liedjes, maar dan helemaal op z’n Dirks. Als klap op de vuurpijl maakt hij met het publiek ook nog een nieuw liedje.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden

Zondag 23 februari 2020 Aanvang 14.00 uur + 16.00 uur Toegangskaart 12,50.

Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

 

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omg...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de ...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het lan...

woensdag, 7 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto