Artikel
Theater Hofpoort

THEATER De Franse Eijkel – Subtropique.  GEANNULEERD! De Franse Eijkel was al tijdens de seizoenspresentatie aanwezig in ons theater. Het voorproefje smaakte zeker naar meer!

Bron: Theater Hofpoort Coevorden, Thijs Maas
Na hun spetterende debuut keert het jonge en muzikale cabaretduo DE FRANSSE EIJKEL terug met ‘SUBTROPIQUE’, een absurdistische en humorvolle performance waarin de wereld wordt geschetst aan de hand van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs. Laat je meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes.

Vrijdag 6 maart 2020 Aanvang 20.15 uur Toegangskaart 17,50 euro

Wegens technische problemen lukt het niet om de voorstelling SUBTROPIQUE door te laten gaan. In overleg met het impresariaat wordt gekeken naar een nieuwe datum. Bezoekers die in het bezit zijn van entreekaarten zijn inmiddels op de hoogte gesteld.


THEATER – staconcert De Eddy Zoëy Band – Hits from Heaven. Met deze band op het podium en de bar in de zaal mag er in Hofpoort gedanst worden! Prince, George Michael, David Bowie, Aretha Franklin, Freddie Mercury, Michael Jackson, Tom Petty: allemaal klopten ze al aan de hemelpoort. Gelukkig voor ons zullen de songs van deze popiconen er altijd zijn. Want wat een waanzinnige muzikale erfenis lieten ze na. Eddy Zoëy en zijn formidabele band slaan een brug tussen hemel en aarde en laten je in deze show genieten van alle ‘Hits from Heaven’. Natuurlijk gaat het spelen van die onvergetelijke nummers, evergreens en wereldhits gepaard met verkwikkende storytelling, gekke anekdotes, verhelderende uitleg en onverwachte weetjes.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden, Fleur Koning

Zaterdag 7 maart 2020 Aanvang 20.15 uur Toegangskaart 20,00 euro


FILM – verplaatst De Dirigent. Helaas zijn we i.v.m. de Politieke Jongerendag genoodzaakt onze vaste filmdag te verplaatsen.
In plaats van donderdag 5 maart zullen we 'De Dirigent' vertonen op donderdag 12 maart, om 15.00 en 20.00 uur.
Ook dan is het weer mogelijk uw film te combineren met heerlijke tapas en een drankje na afloop of voor aanvang bij Casa Delicias, daar rechtstreeks te reserveren voor € 15,= p.p. inclusief ticket.
Deelnemers aan de Coevorder editie van Internationale Vrouwendag ontvangen een vrijkaart. Kijk voor meer info op FB-pagina 'Vrouwendag Coevorden'.

Bron: Theater Hofpoort Coevorden
Donderdag 12 maart 2020 Aanvang 15.00 uur / 20.00 uur Toegangskaart € 7,50 / 65+ € 6,00

 

Kaarten: Toegangskaarten voor de film- en theatervoorstelling(en) zijn online te koop via www.theaterhofpoort.nl en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Als er nog kaarten voor een voorstelling beschikbaar zijn, dan kunt u die ook direct aan de theaterkassa kopen. De theater- en filmkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Geplaatst 3 maart 2020

 

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omg...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de ...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het lan...

woensdag, 7 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto