Artikel
SC Zweeloo voorlopig laatste in 3D na ruim verlies in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – SC Zweeloo kent een moeizame competitiestart in de derde klasse D. Ook na de vierde wedstrijd ‘wacht’ de door blessures geplaagde ploeg nog op de eerste punten. Het eerste gedeelte van de wedstrijd van zaterdag bij medepromovendus VV Klazienaveen was niet onaardig. De gasten kregen dan ook een kans op de 0-1, maar het was Klazienaveen dat de score opende. Daarna ging het (te) snel. Na een 3-0 ruststand won de nummer twee van de ranglijst uiteindelijk met 5-1.

Op aangeven van de ingevallen Bert Jan Volders redde Rick Hagenauw diep in de tweede helft nog de eer voor SC Zweeloo. De aanvaller deed dat overigens op fraaie wijze. Het was niet zo dat Klazienaveen voetbal speelde van een andere planeet, maar de oranjehemden beschikken onder meer over de nodige gevaarlijke spitsen.

Mede door de uitslagen op de andere velden zakte SC Zweeloo naar de laatste plaats. Smilde’94 (twaalfde) en CSVC (dertiende) hebben drie punten meer, terwijl Nagele de nieuwe koploper is.

Op de eerste zaterdag van oktober komt streekgenoot VV DZOH uit de Emmer wijk Rietlanden op bezoek in Zweeloo. Beide clubs troffen elkaar tijdens het seizoen 2001-2002 voor de laatste keer in competitieverband (4D).

Klazienaveen – SC Zweeloo: 5-1 (3-0). 14. Nick van der Sleen 1-0, 17. Iwan Lambers 2-0, 37. Vincent Kok 3-0 (e.d.), 55. en 70. Iwan Lambers 4-0 en 5-0, 76. Rick Hagenauw 5-1. Scheidsrechter: De Groot (Hoogezand). Gele kaart SC Zweeloo: René Lanting en Arno Stevens.

SC Zweeloo: Remko Koopman, Vincent Kok, Ties van der A, Hans Lanting, Arno Stevens, Kristian Elders (Wietse Vugteveen), René Lanting (Rolf Drewes), Anne Hajes, Thomas Wolting (Bert Jan Volders), Bertin Kiers, Rick Hagenauw.

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto