Artikel
Bezorgservice bibliotheken groot succes

De bezorgservice van de bibliotheken van Biblionet Drenthe is een groot succes. Sinds de sluiting van de bibliotheken zijn inmiddels duizenden materialen persoonlijk bij de klanten thuisgebracht. De reacties van de klanten zijn zonder uitzondering positief. Men stelt het zeer op prijs dat de bibliotheken deze service verlenen. Juist in deze periode is er een sterke behoefte aan het lezen van een boek.

Materialen reserveren
Ook nu de bibliotheken al enige weken gesloten zijn, blijven zij er alles aan doen om de collectie zo veel mogelijk beschikbaar te stellen. Klanten kunnen ook in deze periode materialen blijven reserveren via de website van de bibliotheek. Voorwaarde is wel dat het materiaal aanwezig is in de eigen vestiging.

De klantenservice van de bibliotheken van Biblionet Drenthe kan ondersteuning bieden bij het reserveren van materialen. Medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.00 uur op 088 – 012 8000. Nieuwe leden kunnen zich hier ook aanmelden en meteen gebruik maken van de diensten van de bibliotheek. Het lidmaatschap is tot 19 jaar gratis. 

Online aanbod van de bibliotheek
Naast de bezorgservice kent de bibliotheek een uitgebreid online aanbod: bijvoorbeeld e-books, luisterboeken of prentenboeken via Bereslim.nl. Leer online voor je auto-theorie of zoek eens bij www.delpher.nl naar het nieuws op je geboortedag.

Op www.bibliothekendrenthe.nl/online-bibliotheek is een actueel overzicht van alle diensten en content die bibliotheken aanbieden aan klanten.

Geplaatst 14 april 2020

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omg...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de ...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het lan...

woensdag, 7 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto