Artikel
Lammert Alting al 25 jaar lid van (S.V.) Willem Tell
Afgelopen week vierde Lammert Alting zijn 25-jarig jubileum als lid van de schuttersvereniging (S.V.) Willem Tell. De huidige tijd is voor iedereen bijzonder, en als het gaat om sport- en clubwerk ligt eigenlijk alles stil. Maar ja, de tijd gaat wel verder, en door sommigen van ons worden mijlpalen bereikt die in de huidige hectische omstandigheden verloren dreigen te gaan.

Dat overkwam Lammert Alting, die al jaren trouw lid is van de schuttersvereniging Willem Tell. Op 1 mei was het 25 jaar geleden dat Lammert werd ingeschreven als lid, iets wat normaal gesproken niet onopgemerkt voorbij gaat. Maar omdat er al sinds maart geen clubactiviteiten meer mogen worden gehouden kon dit nu niet doorgaan. Het bestuur vergat hem echter niet en zette Lammert thuis in de bloemetjes – op gepaste afstand. En nu weet u het ook! Lammert, van harte gefeliciteerd!

Lammert Alting is al een kwart eeuw verbonden aan S.V. Willem Tell. Lammert behaalde meerdere prijzen en In 2018 pakte de Aaldenaar tijdens het Nederlands Kampioenschap (NK) in Gorredijk in de C-klasse de bronzen medaille. (Archieffoto: Hans Jansen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 mei 2020

 

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto