.

.

 

.

Recycle Sinterklaas: ruilen is het nieuwe kopen!

Waarom nieuw speelgoed kopen als ruilen van (gebruikt) speelgoed ook kan? Speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt of soms in de verpakking is blijven liggen, is een prima ruilmiddel voor ander speelgoed.Waarom dan nieuw kopen?

Slimmer is om te ruilen en zo ook een steentje bijdragen aan minder verspilling. Duurzaam kan ook leuk zijn! Daarom is er Recycle Sint. Een initiatief dat is opgepikt door twee inwoonsters van Aalden die eind oktober een speelgoedruilmarkt in de Aelder Meent organiseren.

Hoe werkt het?

Vanaf dinsdag 1 september kan speelgoed* worden aangeboden in de bibliotheek tijdens de geldende openingstijden (dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 14-17 uur). Op de speciale inlevertafel ligt een formulier dat men dient in te vullen en deels als bewijs mee kan nemen.

Schenken kan ook: als u speelgoed* aanbiedt, maar er niets voor terug wilt.

Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na de ruilmarkt wordt het overgebleven speelgoed aan een goed doel geschonken. Suggesties zijn welkom!

Wordt vervolgd…

* Speelgoed dient in goede staat en schoon te zijn.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel