.

.

 

.

Nieuw seizoen van start in De Spil

Vanaf 1 september is dorpshuis De Spil weer open. Uiteraard helemaal “in corona-stijl” om de veiligheid van onze vrijwilligers en bezoekers te garanderen. Natuurlijk vragen we ook uw medewerking om de regels na te leven. Want we moeten het samen doen!

Niet alle activiteiten kunnen weer van start gaan. Dat is jammer, maar gezondheid gaat boven alles. We laten de beslissing over aan de verenigingen en denken graag mee wat er wél kan. Ook initiatieven voor een nieuwe activiteit juichen wij toe.

Een bijeenkomst als een jaarvergadering of cursus is heel goed mogelijk. In onze grote zaal kunnen we nu ruim 35 personen kwijt, op 1,5 meter afstand. Daarnaast hebben we nog andere zalen beschikbaar voor kleinere gezelschappen.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel met Hannie Dobben, tel. 371358 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij heten u graag weer van harte welkom!

Het bestuur

Oes Eig'n Kraantien d.d. 1 september 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel