.

.

 

.

Festival Los verplaatst naar 29 mei 2021

Het Festival Los, dat wordt georganiseerd in eetcafé De Mepperdennen, is verplaatst naar volgend jaar. Judith Post baalt ervan, maar zegt geen festival te kunnen organiseren met de huidige maatregelen rondom het coronavirus. Het festival zou komende zaterdag plaatsvinden.

Voorbereidingen
Judith is met haar team de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het festival. "We hebben met ons enthousiasme alles gedaan om het evenement door te kunnen laten gaan, helaas blijken de versoepelingen onvoldoende om het festival te kunnen laten plaatsvinden."
Met name de anderhalve meter blijkt een lastige factor te zijn. "Het is bijna niet mogelijk om aan de huidige (1,5 meter) maatregelen te voldoen met ons festival."
De editie van 2020 zal nu worden verplaatst naar 29 mei 2021. "Gekochte tickets blijven geldig voor volgend jaar", zo laat Judith weten. Bezoekers die hun geld terug willen, kunnen dat doen middels een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Oes Eig'n Kraantien d.d. 8 september 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel