Artikel
Stichting Folk veur Volk zorgt voor muzikaal cadeau horeca en inwoners
Afgelopen zaterdag stond de 26 editie van het Folk veur Volk festival gepland. Omdat een groot evenement in de hof van Schepers dit jaar echter niet was toegestaan was, had Stichting Folk veur Volk een prachtig alternatief bedacht. 
Een muzikaal cadeau in de vorm van vier bands, die hun muziek ten gehore brachten vanaf een kar, om zo de horeca een hart onder de riem te steken en de bevolking van Zweeloo en omgeving weer eens een gezellig uitje te bezorgen. HCR Hegen, bistro Tante Sweel, Grand café LiBo, ’t Hoes van Hol-An en eetcafé De Mepperdennen kregen allen bezoek van leuke muzikale acts.

 Op de Karren zaten de volgende bands: De Brúúnsma’s, Jan Gerrits, Opa’s kunstgebit en Luc Vaesen, 

Alle terrassen zaten gezellig vol. Lekker in het zonnetje kon iedereen genieten van leuke muziek, een hapje en een drankje en elkaars gezelschap.

Ook ouderencentrum De Korenhof kreeg muzikaal bezoek. Een heuse troubadour kwam daar langs om de bewoners te vermaken met mooie liedjes uit vervlogen tijden.

Kortom: het was een mooie middag voor de bewoners van Zweeloo en omgeving. De langste dag van het jaar werd om middernacht afgesloten met prachtig vuurwerk.

Stichting Folk veur Volk had ook voor de bewoners van de Korenhof en Aelderhof een muzikaal cadeau in petto.  Een heuse troubadour bracht mooie liedjes uit vervlogen tijden ten gehore. (Foto: Shelly Jonkman)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 juni 2020

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omg...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de ...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het lan...

woensdag, 7 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto