.

.

 

.

Recycle Sint

De Aelder Meent; 23 oktober 2020 19.00 – 20.00 uur. Van ruilen komt huilen? Nee hoor! Ons motto: ruilen is het nieuwe kopen. Bergen speelgoed waar nauwelijks mee gespeeld wordt. En toch brengt Sinterklaas elk jaar weer nieuwe cadeautjes mee.

Dit jaar gaat Recycle Sint wederom de cadeau-inkopen duurzamer aanpakken. Recycle Sint organiseert dit jaar weer speelgoed ruilmarkten door heel het land. Dit jaar voor het eerst in Aalden/Zweeloo.
Dus sprokkel alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar waar jouw (klein)kind niet meer naar omkijkt, maar waar een ander kind heel blij van kan worden! Lever het in bij de bibliotheek tijdens de openingstijden op dinsdag- en vrijdag-middagen tussen 14.00 en 17.00 uur. Er staat een speciale inlevertafel.
En kom op vrijdagavond 23 oktober ‘nieuw’ speelgoed uitzoeken.
Doet u/je mee?

 

Initiatief van branding a better world ...

... en overgenomen door Anke Kamman en Beatrix Copier.

Geplaatst 6 oktober 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel