Artikel
Comedy & Cocktails

Het was een supergezellige avond in grand café en hotel LiBo in Aalden. Vrijdagavond werd er Comedy & Cocktails gehouden. De mc van de avond was Wouter Monden, die de optredens van de comedians Huibert-Jan van Roest, Dave Felida en Arjan Kleton aan elkaar praatte. Natuurlijk liet hij zichzelf ook niet onbetuigd.

De avond was georganiseerd door Tineke Ensing en Raymon Heesen van LiBo in nauwe samenwerking met Theater Hofpoort. Afgelopen jaar namen Tineke en Raymon het voormalige Wapen van Aelden over.

De optredens bevielen de aanwezigen prima, zo te horen en te zien. De grappen vlogen over tafel tijdens de interactieve optredens. Niet alleen het publiek schaterde, ook de comedians konden de grappen van hun collega’s wel waarderen.

Na deze humoristische avond zorgde Arjan Kleton, tevens barman, voor cocktails achter de bar van LiBo. Ook dat viel letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Voorbode tour
Na tweemaal ‘Trappen & Grappen’ en eenmaal ‘Trapjes en Grapjes’ was de avond in LiBo de voorbode van de komende tour van Theater Hofpoort. De tourbus trekt het komende seizoen door tien dorpen in de gemeente Coevorden. In de dorpen duikt het busje in de middaguren op en zijn er activiteiten rond ‘Heel Coevorden Bakt’. ‘s Avonds is er een optreden bij een horecagelegenheid in hetzelfde dorp. Het programma wordt nog bekendgemaakt.

Tekst en foto: Esselien de Groot, geplaatst 25 augustus 2020

 


 

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Jantina Hellingmolen is een indrukwekkend monument en helemáál vanuit de lucht......!

Een reportageteam van het natuurprogramma ROEG van TV Drenthe vloog onlangs met hun drone over het molenterrein en legde het cultuurhistorisch erfgoed in schitterende beelden vas...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Kerken organiseren Kerstspeurtocht

Ga van 24 tot en met 27 december samen aan de wandel en beleef het kerstverhaal dicht bij huis. Met Kerst gaan we naar familie, op vakantie ….. maar voor de twee...

dinsdag, 21 december 2021

Lees verder

Doek valt voor Sweel Cultureel

Voor Sweel Cultureel is het doek gevallen en zal per 1 januari 2022 niet meer bestaan. Het bestuur kijkt terug op een mooie periode...

vrijdag, 17 december 2021

Lees verder
Willekeurige foto