Artikel
Comedy & Cocktails

Het was een supergezellige avond in grand café en hotel LiBo in Aalden. Vrijdagavond werd er Comedy & Cocktails gehouden. De mc van de avond was Wouter Monden, die de optredens van de comedians Huibert-Jan van Roest, Dave Felida en Arjan Kleton aan elkaar praatte. Natuurlijk liet hij zichzelf ook niet onbetuigd.

De avond was georganiseerd door Tineke Ensing en Raymon Heesen van LiBo in nauwe samenwerking met Theater Hofpoort. Afgelopen jaar namen Tineke en Raymon het voormalige Wapen van Aelden over.

De optredens bevielen de aanwezigen prima, zo te horen en te zien. De grappen vlogen over tafel tijdens de interactieve optredens. Niet alleen het publiek schaterde, ook de comedians konden de grappen van hun collega’s wel waarderen.

Na deze humoristische avond zorgde Arjan Kleton, tevens barman, voor cocktails achter de bar van LiBo. Ook dat viel letterlijk en figuurlijk in de smaak.

Voorbode tour
Na tweemaal ‘Trappen & Grappen’ en eenmaal ‘Trapjes en Grapjes’ was de avond in LiBo de voorbode van de komende tour van Theater Hofpoort. De tourbus trekt het komende seizoen door tien dorpen in de gemeente Coevorden. In de dorpen duikt het busje in de middaguren op en zijn er activiteiten rond ‘Heel Coevorden Bakt’. ‘s Avonds is er een optreden bij een horecagelegenheid in hetzelfde dorp. Het programma wordt nog bekendgemaakt.

Tekst en foto: Esselien de Groot, geplaatst 25 augustus 2020

 


 

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omg...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de ...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het lan...

woensdag, 7 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto