.

.

 

.

Bibliotheken van Biblionet Drenthe weer open

De tijdelijke verzwaring van de coronamaatregelen voor de bibliotheken is vervallen. De deuren van de bibliotheken - aangesloten bij Biblionet Drenthe -  zijn weer geopend. Bezoekers zijn dus weer van harte welkom om zelf te zoeken in de bibliotheken.


Het gebruik maken van faciliteiten als leestafels, werkplekken en de koffie/theevoorziening is comform de resterende maatregelen nog niet mogelijk.

Mondkapjesplicht
Vanaf 1 december a.s. is de mondkapjesplicht ook van toepassing voor de bibliotheken. Voor het complete overzicht van maatregelen en actuele openingstijden kunnen bezoekers www.bibliothekendrenthe.nl/coronavirus raadplegen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 november 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel