.

.

 

.

70-jarige Sientje Knol verrast door medewerkers Huisartsenpraktijk Zweeloo

Sientje Knol uit Meppen werd donderdagochtend omstreeks 10.00 uur compleet verrast door medewerkers van de Huisartsenpraktijk Zweeloo. Als een volleerd zanggezelschap zong het team uit volle borst het felicitatielied “Lang zal Sientje leven in de gloria...." "Hiep Hiep Hoera....Hiep Hiep Hoera...!”

Het was een niet alledaags optreden van het huisartsenteam, maar dit keer was er wel alle reden toe. Sientje, al vele jaren werkzaam als interieurverzorgster bij de Huisartsenpraktijk, vierde haar 70e verjaardag. Huisartsen en medewerkers wilden deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan en togen donderdag naar de Middendorpstraat 11 in Meppen.

Niet alleen met een cadeau, maar ook met een vocale aubade werd Sientje in het zonnetje gezet. Een sympathiek gebaar van de medewerkers van de Huisartsenpraktijk, die hiermee ook waardering uitspreken voor de trouwe inzet van Sientje.

 

Bijschrift foto: Sientje Knol werd afgelopen donderdag door medewerkers van de Huisartsenpraktijk Zweeloo flink in het zonnetje. Ter ere van haar 70e verjaardag zong het team uit volle borst het lied “Lang zal ze leven in de gloria.........!” (Eigen foto)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel