.

.

 

.

Geplande Kerstavondwandeling van 24 december gaat niet door

Beide kerken organiseren wel online Kerstavonddienst vanaf 19.30 uur. In de vorige editie van O.E.K. stond de uitnodiging van beide kerken voor de Kerstavondwandeling, die in plaats zou komen van de Kerstnachtdienst.

De actualiteit heeft ons echter ingehaald. Door de afgekondigde lockdown kunnen we de Kerstavondwandeling niet in de gewenste setting organiseren. Als voorbereidingsgroep hebben we dan ook besloten om deze wandeling NIET door te laten gaan.

Daarvoor in de plaats komt er in aangepaste vorm toch een Kerstavonddienst. Deze wordt om 19.30 uur vanuit de kerk in Aalden online door beide kerken via de kerkomroep uitgezonden.

Kerstwensboom
Wat natuurlijk wel mogelijk blijft, is de kerstbal - die vorige week in O.E.K. is afgedrukt - in te kleuren en/of een kerstwens op te schrijven. De papieren kerstbal mag in de brievenbus van de kerk worden gedeponeerd, Kerkstraat 16; deze zal dan worden geplastificeerd en opgehangen. Deze kerstbal mag natuurlijk ook zelf in de Kerstwensboom worden gehangen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 december 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel