Artikel
Rudie Zwolsfonds,

Maatschappelijk Welzijn Coevorden en de gemeente Coevorden stemmen vergoedingen voor kinderen af. Binnen de gemeente Coevorden zijn er verschillende fondsen en regelingen waar kinderen in huishoudens met een laag inkomen gebruik van kunnen maken.

Zo heeft de gemeente Coevorden hiervoor een budget beschikbaar, is het Rudie Zwolsfonds zeer actief binnen de gemeente Coevorden en zijn er verschillende landelijke fondsen.


Samenwerking
Het Rudie Zwolsfonds, Maatschappelijk Welzijn Coevorden en de gemeente Coevorden hebben de verschillende vergoedingen voor kinderen op elkaar afgestemd en één toegang gecreëerd via www.coevorden.nl/vergoedingen-voor-kinderen. Via dit aanmeldformulier kunnen zowel ouders als hulpverleners aanvragen indienen voor een vergoeding voor bijvoorbeeld sport, onderwijs, culturele activiteiten. Op deze manier wordt aan de achterkant bepaald welke partij welke vergoeding voor zijn rekening neemt. Dit houdt het overzichtelijk voor alle aanvragers.
Voor eventuele vragen over deze vergoedingen kunt u contact opnemen met de gemeente via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Geplaatst 6 oktober 2020

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto