.

.

 

.

C.b.s. De Schutse hoopt op bijdrage ....

.... Dorpsbudget Aalden voor realiseren nieuw schoolplein. Al geruime tijd is de Schoolpleincommissie van c.b.s. De Schutse - bestaande uit een aantal ouders, ondersteund door professionals vanuit de schoolorganisatie en uit de buurt - bezig om een plan te maken dat moet leiden tot een volledige herziening van het huidige schoolplein.

Kenmerkend voor het nieuwe schoolplein moeten de volgende begrippen zijn: bewegend leren, onderzoekend leren en ontdekkend leren. Het huidige schoolplein is niet voldoende toegerust om invulling aan deze drie thema's te geven. Dus is het tijd voor verandering en vernieuwing!


Volop mogelijkheden
"Samen met de kinderen van onze school en hun ouders is er gekeken naar de wensen en mogelijkheden. We zijn in gesprek met verschillende leveranciers om te kijken wat er gerealiseerd kan worden voor ons schoolplein", zegt voorzitter Harma Stevens. Ook hebben er gesprekken plaatsgevonden met de andere gebruikers van de Aeldermeent, "Ook zij kunnen en zullen gebruik gaan maken van het nieuwe schoolplein. Kinderen de mogelijkheid geven om te kunnen spelen, te kunnen ontdekken en de fantasie te prikkelen; het is toch geweldig als dit gerealiseerd kan worden?"


Mooie bijdrage
Daarom heeft de schoolpleincommissie ook de aanvraag gedaan bij Dorpsbelangen en hoopt Harma Stevens dat er ook zeker een mooie bijdrage vanuit het Dorpsbudget gerealiseerd kan worden. “Gezien de huidige tussenstand van het aantal stemmen moet dit vast goed komen!” Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 februari 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel