Artikel
Jubileumeditie Aalden Rondomme verschoven naar 8 januari 2022

De 15e editie van de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme gaat niet door. De jubileumeditie is verschoven naar 8 januari 2022.

De traditionele hardloopcross was gepland op zaterdag 9 januari, maar volgens de organisatie is het niet realistisch om de voorbereidingen in gang te zetten nu duidelijk is dat de anderhalvemetermaatregel voorlopig blijft gelden. “We hadden ons verheugd op de jubileumeditie, maar uiteraard willen we met het oog op de gezondheid geen enkel risico nemen.”

In een tijdsbestek van vijftien jaar is de nieuwjaarsloop uitgegroeid tot een welbekend sportevenement in de wijde omgeving. Ieder jaar trekken honderden fanatiekelingen de hardloopschoenen weer aan om het parcours langs en rondom het natuurgebied van Aalden en Zweeloo af te leggen. Aalden Rondomme voert de deelnemers door een landschappelijk omgeving en over goed geprepareerde wandelpaden.

Op zaterdag 9 januari a.s. zal er geen startschot klinken voor de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme. (Archieffoto: Aalden Rondomme)
Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 november 2020
 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto