Artikel
Bibliotheek Aalden tijdelijk inlever– en afhaalpunt

Op 4 november kwam het kabinet met een versoepeling van de nieuwe coronamaatregelen voor de bibliotheken. Bibliotheken blijven gesloten voor het publiek, maar mogen wel boeken en andere materialen afgeven en innemen.

Hoe werkt het inlever- en afhaalpunt?
Je kunt boeken en andere materialen reserveren via de catalogus op www.bibliotheekaalden.nl , via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , via de app Bibliotheek Wise of telefonisch bij de Klantenservice op nummer 088 012 8000 (van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur).

Zodra het gereserveerde voor je klaarstaat, krijg je een afhaalbericht. Afhalen kan tijdens de openingstijden van het inlever- en afhaalpunt. Je kunt dan ook de geleende materialen weer inleveren.

Vanaf 13 november zijn de openingstijden van het inlever-/ afhaalpunt van Bibliotheek Aalden:

Vrijdag van 14.00 – 16.00 uur.

Verder geldt het volgende:
De bibliotheken zijn gesloten voor publiek, tenminste tot donderdag 19 november. De inleverdata worden dusdanig verlengd dat je de materialen binnen 2 weken na heropening kunt terugbrengen. Je kunt de inleverdata zien op de persoonlijke pagina. Alle activiteiten in de bibliotheken zijn geannuleerd. Online activiteiten gaan wel door.

Al zijn de bibliotheekgebouwen gesloten, je kunt gebruik blijven maken van onze digitale diensten zoals e-books, luisterboeken, online cursussen en voorleesfilmpjes. Kijk op www.onlinebibliotheek.nl voor meer informatie.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 november 2020

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Jantina Hellingmolen is een indrukwekkend monument en helemáál vanuit de lucht......!

Een reportageteam van het natuurprogramma ROEG van TV Drenthe vloog onlangs met hun drone over het molenterrein en legde het cultuurhistorisch erfgoed in schitterende beelden vas...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Kerken organiseren Kerstspeurtocht

Ga van 24 tot en met 27 december samen aan de wandel en beleef het kerstverhaal dicht bij huis. Met Kerst gaan we naar familie, op vakantie ….. maar voor de twee...

dinsdag, 21 december 2021

Lees verder

Doek valt voor Sweel Cultureel

Voor Sweel Cultureel is het doek gevallen en zal per 1 januari 2022 niet meer bestaan. Het bestuur kijkt terug op een mooie periode...

vrijdag, 17 december 2021

Lees verder
Willekeurige foto