Artikel
Bibliotheek Aalden tijdelijk inlever– en afhaalpunt

Op 4 november kwam het kabinet met een versoepeling van de nieuwe coronamaatregelen voor de bibliotheken. Bibliotheken blijven gesloten voor het publiek, maar mogen wel boeken en andere materialen afgeven en innemen.

Hoe werkt het inlever- en afhaalpunt?
Je kunt boeken en andere materialen reserveren via de catalogus op www.bibliotheekaalden.nl , via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , via de app Bibliotheek Wise of telefonisch bij de Klantenservice op nummer 088 012 8000 (van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur).

Zodra het gereserveerde voor je klaarstaat, krijg je een afhaalbericht. Afhalen kan tijdens de openingstijden van het inlever- en afhaalpunt. Je kunt dan ook de geleende materialen weer inleveren.

Vanaf 13 november zijn de openingstijden van het inlever-/ afhaalpunt van Bibliotheek Aalden:

Vrijdag van 14.00 – 16.00 uur.

Verder geldt het volgende:
De bibliotheken zijn gesloten voor publiek, tenminste tot donderdag 19 november. De inleverdata worden dusdanig verlengd dat je de materialen binnen 2 weken na heropening kunt terugbrengen. Je kunt de inleverdata zien op de persoonlijke pagina. Alle activiteiten in de bibliotheken zijn geannuleerd. Online activiteiten gaan wel door.

Al zijn de bibliotheekgebouwen gesloten, je kunt gebruik blijven maken van onze digitale diensten zoals e-books, luisterboeken, online cursussen en voorleesfilmpjes. Kijk op www.onlinebibliotheek.nl voor meer informatie.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 10 november 2020

 

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Brinkenexpositie weer tentoongesteld

Zweeloo, 4 mei 2021. Vanaf deze maand tot eind oktober is de Brinkenexpositie weer te bezichtigen. De buiten-expositie bestaat uit 19 grote panelen met elk een schilderij dat in de omg...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de ...

dinsdag, 20 april 2021

Lees verder

Theater Hofpoort

Theater Hofpoort doet mee aan unieke voorstelling Martijn Kardol. Theater Hofpoort doet mee aan een unieke samenwerking tussen een groot aantal theaters in het lan...

woensdag, 7 april 2021

Lees verder
Willekeurige foto