.

.

 

.

Amslod Drentse Fiets4Daagse 2021 gaat door

Het bestuur van de Amslod Drentse Fiets4Daagse is er na overleg met diverse partijen van overtuigd dat de editie 2021 door kan gaan. Natuurlijk zal de editie van 13 t/m 16 juli veilig georganiseerd worden.

Deelnemers kunnen alleen online inschrijven en de organisatie zal met tijdsloten werken om te voorkomen teveel deelnemers tegelijk starten.

De komende periode zorgen de zeven startplaatsen ervoor dat er weer hele mooie routes uitgezet worden, zodat iedereen weer kan genieten van het prachtige Drentse landschap en de Drentse gastvrijheid.

Voorzitter Jan Broertjes: “Iedereen is eraan toe om er weer lekker op uit te gaan. Met de maatregelen die we nemen en de verwachte vaccinaties, gaan we er prachtige en veilige fietsdagen van maken.”

Foto: Gerrit Boer

Meer informatie over de exacte invulling van de Amslod Drentse Fiets4Daagse zal vanaf 15 mei op de website www.fiets4daagse.nl te lezen zijn, waarna deelnemers zich kunnen inschrijven.

Artikel geplaatst 13 april 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel