Artikel
Jaaroverzicht 2020 - juli en augustus

2020 was het jaar van corona, maar ook het jaar van saamhorigheid en nieuwe kansen. We leiden de lezers van Zweeloo Digitaal in vogelvlucht door het nieuwsjaar 2020.

JULI 2020

Juf Jannie van der Weide neemt na 43 jaar nam in stijl afscheid van obs De Anwende. “Ik ben een vrij nuchter persoon, maar dit doet me wel wat. Ik kijk met een heel gelukkig en tevreden gevoel terug.”

Torenvalken voelen zich thuis in Zweeloo.

Bennevelder Drieling’ slaagt met vlag en wimpel VWO-diploma.

Sweel Cultureel organiseert pas in 2021 weer nieuwe activiteiten.

Vv Sweel staat niet te juichen bij competitie-indeling. Het is een kleine domper op de feestvreugde. De club hoopte na de onverwachte promotie in de 3e klasse C ingedeeld te worden bij clubs uit de regio. De KNVB heeft echter besloten Sweel in de 3e klasse D te plaatsen, met veel relatief onbekende teams.

Marit Euving slaagt cum laude voor VWO-opleiding en kiest voor studie Geneeskunde. “Al toen ik 9 jaar oud was, wist ik het : ik wilde dokter worden”.

Plaquette wandelroute in de vogelkijkhut op de Aelder Esch.

Zonnebloem groeit bewoners Aelderhof boven het hoofd.

Thomas en Marja Hendriksen proberen te onthaasten in nieuwe leefomgeving. “Fantastische kennismaking met het leven op platteland.”

Locatie Auto Mekkes kan bouwrijp worden gemaakt…..!

Piet en Grietje Hollander organiseren jaarlijkse Heinkel-scootertocht.

Ook Kerstmarkt Wezup gaat niet door.

Paardelandsdrift gaat flink op de schop.

Straatmuzikant geeft zich niet zomaar gewonnen…

 

AUGUSTUS 2020:

Brigitte Witvoet aan het werk in een mannenbolwerk. Een carrière in het groen bleek voor Brigitte een schot in de roos. ,,Het is ontzettend leuk werk en ik voel me er helemaal thuis.”

Ruud Nijman keert bij vv Sweel terug op het oude nest.

Voetballer Gijs Loof (22) wil ook bij vv Sweel alles geven.

Geen Sweelpop..maar Esther en Carmen Ziengs wél in Sweel !

Leonie Katerberg slaagt cum laude voor universitaire studie Klinische Neuropsychologie. In ons land wordt slechts 10 % van de diploma’s op een universiteit behaald met het predicaat cum laude. Leonie  is dan ook ontzettend blij met deze eervolle aantekening op haar diploma. De Aaldenaar gaat aan de slag als ouderenpsycholoog.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 januari 2021

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Allround brandweerman Harry Smit (61) krijgt Koninklijke onderscheiding

Harry en Zwaantje voelen zich – samen met hondje Cosita – helemaal thuis aan Middendorpsstraat in Meppen. Harry Smit kreeg vorige week maandag bij zijn woonhuis in Meppen een groots onthaal...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Santé Haarmode heeft een nieuwe collega!

Wij verwelkomen Aletta Wijnands in ons team. Aletta heeft 20 jaar allround kapperservaring. Waarvan 11 jaar een eigen salon te hebben gehad. Ze komt ons team versterken op de maandag en ...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Politieman Oebel Ubels (66) zwaait af na 46 jaar:

‘Ik sluit een imposant hoofdstuk uit mijn leven af’. Een half mensenleven diende Oebel Ubels in diverse functies de politie. De 66-jarige Meppenaar zwaaide afgelopen vrijdag met een voldaan gevoel af....

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto