.

.

 

.

We gaan beginnen!

Na maanden van voorbereidingen gaan we komende week starten met ons nieuwe schoolplein! Komende donderdag zal er op de parkeerplaats aan de voorzijde van De Schutse zand gestort worden. Deze parkeerplaats zal dus een aantal dagen niet gebruikt kunnen worden. Zaterdag zal dit zand verplaatst worden naar het schoolplein. De speeltoestellen die nu nog op het schoolplein staan, zijn te koop of al verkocht. En zullen de komende tijd ook weggehaald worden.. Zoals het nu lijkt hopen we dat we eind juni een heel nieuw schoolplein hebben gerealiseerd.   Een vriendelijke groet, Harma Stevens Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 april 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel