.

.

 

.

Koningsdag 2021, Coronaproof

Omdat het nog niet mogelijk is om gezamenlijk Koningsdag te vieren, willen wij de inwoners van de oude gemeente Zweeloo toch een leuke activiteit bieden. Een fotopuzzeltocht door het dorp met leuke opdrachten, leuk voor het hele gezin.

Je kunt de fotopuzzeltocht lopen wanneer je wilt, maar denk aan de corona maatregelen. Geef je op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je krijgt de opdrachten voor de fotopuzzeltocht dan toe gemaild. Opgave kan tot en met zondag 25 april maar doe je dit vóór 20 april dan krijg je een tasje met wat lekkers voor onderweg thuis geleverd. Vermeld in de mail je naam en adres en met hoeveel kinderen/ volwassenen je mee doet.  

Natuurlijk mag de traditionele fietstocht ook niet ontbreken. Daarom hebben wij een fietsroute voor jullie bedacht en deze is te vinden in deze OEK. Dit is een knooppunt fietsroute waarbij verschillende afstanden kunnen worden gefietst. De totale route is 40 km maar is op verschillende plekken in te korten tot 12.5 km, 16.5 km of 23 km.

Omdat Corona voor het tweede jaar op rij roet in het eten gooit en wij geen activiteiten kunnen organiseren, zullen wij voor 2021 geen contributie innen. Wij hopen dat Koningsdag 2022 weer groots gevierd kan worden zodat wij jullie volgend jaar een mooie dag kunnen bieden met leuke activiteiten voor jong en oud.

Oranjevereniging Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 april 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel