.

.

 

.

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide vrouwen, “dat we op Hemelvaartsdag een vroege wandeling organiseerden, met afsluitend een ontbijt, en een kerkdienst.”

Hilly is verantwoordelijk voor de kerkdiensten, en Anke is altijd wel in om iets te organiseren. Zo ook dus dit jaar. “Wat minder uitgebreid dan we wel eens deden, want ontbijten met elkaar, dat vinden we in de huidige situatie geen optie. Maar wandelen, dat kan altijd. We gaan trouwens pas op pad als de ‘echte’ dauwtrappers waarschijnlijk al weer terug zijn… 8.30 uur vertrek vanaf het kerkgebouw aan de Kerkstraat,” vertelt Anke. 

Hilly vult aan: “Koffie en thee met wat lekkers staat klaar als we terugkomen na de wandeling van zo’n 5 km. En we sluiten met elkaar af in de kerkzaal, met een wat alternatieve viering van een kleine 20 minuten. En bij alles houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.”

Op de vraag of het altijd doorgaat, weer of geen weer, is het antwoord bevestigend. En je kunt ook alleen meedoen met het wandelen, of rond kwart voor 10 bij de kerk komen als je liever niet aan de wandeling deelneemt. Voor informatie: 06-22536325.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel