.

.

 

.

Demontabele ren geplaatst in dierenkampje Zweeloo.

Woensdag 12 mei was het dan zo ver: de demontabele ren is geplaatst in het dierenkampje Zweeloo. Met een klein groepje vrijwilligers is het bouwpakket in elkaar gezet. Dat bleek een peulenschil te zijn, want binnen anderhalf uur stond hij geheel gemonteerd op zijn plek.

Dorpsbelangen Aalden en heel veel stemmen van onze dorpsgenoten hebben het mogelijk gemaakt om een extra plek te creëren waar jonge dieren veilig in kunnen opgroeien. Zo geven we alles wat jong pluimvee rooft hopelijk het nakijken.

Het dierenkampje is in afwachting van wat de komende tijd uit het ei gaat kruipen. We hopen op jonge eendjes, kippenkuikens en ganzenkuikens. Of het ook werkelijk gaat gebeuren blijft een beetje een verrassing. Houdt daarom de rennen in de gaten. Wie weet zijn er binnenkort weer jonge dieren te bewonderen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel