.

.

 

.

Henk-Jan Tangenberg leeft voor Griekenland

De reden dat Henk-Jan Tangenberg weer heeft gekozen voor een gezellige zomerplaat met Griekse klanken is natuurlijk niet zo verrassend. De zanger uit Zweeloo is namelijk al jaren verknocht aan Griekenland en met name het Griekse eiland Kos, waar hij dan ook enkele keren per jaar te vinden is.

Helaas is het er door de corona crisis de laatste tijd niet van gekomen om daar te vertoeven, maar Henk-Jan hoopt, zo gauw het weer mogelijk is, wederom af te reizen naar dat prachtige eiland. “Het Griekse leven” is inmiddels de zesde single van Henk-Jan Tangenberg.

De tekst en muziek zijn net als de andere singles weer uit de vertrouwde handen van zijn vaste producer Martin Sterken. “Het Griekse leven” gaat over wat de titel eigenlijk al zegt; over het leven in Griekenland. De Griekse bevolking, het zonnige weer, de prachtige stranden en natuurlijk de Griekse lekkernijen. Nadat ik heel wat mooie en verrassende platen heb mogen maken, vond ik het tijd om weer terug te keren naar de Griekse klanken. Griekenland is namelijk een hele grote passie van mij en wat is er dan mooier dat je weer een hele mooie plaat mag maken die heel dichtbij je staat. Weer een echte HJT plaat!", aldus Henk-Jan.

Tangenberg weet van geen ophouden en brengt sinds zijn debuutsingle “Tijd voor gezelligheid” in 2018 de ene na de andere single uit. “Kalispera”, “Daarom hou ik van een feestje”, “Daarom hou ik van het kerstfeest’, “In Zweeloo kan alles” en dan nu “Het Griekse leven”.

Oes Eig'n Kraantien d.d.1 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel