Artikel
Dagbesteding in de Korenhof

Heeft u behoefte aan contact met anderen of bent u op zoek naar een zinvolle invulling van uw dagen? Wees dan van harte welkom op de dagbesteding in de Korenhof.

De dagbesteding in de Korenhof helpt u uw zelfredzaamheid te behouden. U komt in een gezellige ontmoetingsruimte waar we samen met u onderzoeken waar u behoefte aan heeft. U kunt samen met anderen koffie drinken en de maaltijd gebruiken, maar ook deelnemen aan activiteiten binnen de Korenhof. Wilt u liever rustig uw krantje lezen of en puzzel maken? Op de dagbesteding zijn volop mogelijkheden voor u.

Eenzaamheid kun je doorbreken

Iedereen voelt zich wel eens eenzaam of verlaten. Geen prettig gevoel. “Eenzaamheid is een probleem van alle leeftijden, maar ouderen zijn er kwetsbaar voor”, zegt Hilda Kiers, coördinator Welzijn/Activiteitenbegeleider van Treant Zorggroep

Eenzaamheid kun je volgens Hilda doorbreken door weer het contact met andere mensen op te pakken. “Dat kun je op verschillende manieren aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het weer aanhalen van oude contacten of het deelnemen aan een groepsactiviteit rondom een bepaalde interesse of hobby. Ook zijn er maatjes, waaraan je gekoppeld kunt worden, met wie je samen iets leuks kunt gaan doen of mee kunt praten.”

Hilda vervolgt: “Als u niet goed weet hoe je het contact met anderen kunt aangaan, wil ik u hierbij graag ondersteunen en samen kijken waar u behoeften en interesses liggen.”

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Hilda Kiers via 0630573611 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De dagbesteding in de Korenhof is heel veelzijdig. Ook een ouderwets potje sjoelen blijkt populair. Hilda Kiers (midden) speelt graag een partijtje mee.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 maart 2021

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Allround brandweerman Harry Smit (61) krijgt Koninklijke onderscheiding

Harry en Zwaantje voelen zich – samen met hondje Cosita – helemaal thuis aan Middendorpsstraat in Meppen. Harry Smit kreeg vorige week maandag bij zijn woonhuis in Meppen een groots onthaal...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Santé Haarmode heeft een nieuwe collega!

Wij verwelkomen Aletta Wijnands in ons team. Aletta heeft 20 jaar allround kapperservaring. Waarvan 11 jaar een eigen salon te hebben gehad. Ze komt ons team versterken op de maandag en ...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Politieman Oebel Ubels (66) zwaait af na 46 jaar:

‘Ik sluit een imposant hoofdstuk uit mijn leven af’. Een half mensenleven diende Oebel Ubels in diverse functies de politie. De 66-jarige Meppenaar zwaaide afgelopen vrijdag met een voldaan gevoel af....

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto