.

.

 

.

Eindfase van realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse

Afgelopen week is door Speelplaatsinrichter Van Ee Speel wederom hard gewerkt aan het nieuwe schoolplein van De Schutse. In samenwerking met Van Ee Speel is het onderwerp voor het schoolplein gerealiseerd en afgestemd. De contouren van een mooie en aantrekkelijke speeltuin zijn al heel duidelijk zichtbaar.

Met veel variatie in het aanbod en het gebruik van veel natuurlijke materialen, hopen we dat de kinderen van onze school en de omgeving veel speelplezier zullen beleven. 

De handige vaders en mannen uit het dorp hebben samen een mooie waterloop gerealiseerd.

De pomp - in combinatie met grote en kleine keien en stenen - zal ongetwijfeld voor veel plezier en vermaak gaan zorgen. 

We zijn er nog niet, maar als het straks klaar is hopen we een prachtig resultaat te hebben neergezet. Daar waar het hele dorp en de omgeving elkaar kunnen ontmoeten en kinderen met elkaar kunnen spelen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel