.

.

 

.

Mag ik me even voorstellen?

Thalita Daling van Darling Dog Store.Sinds enkele weken hebben wij een dierenafdeling in de bloemenzaak Creannetta in Aalden. Het leek me daarom gepast mezelf even kort te introduceren.Zoals gezegd, mijn naam is Thalita Daling, Trotse eigenaar van www.darlingdogstore.nl Een online en live Hondenwinkel in Zwiggelte en eigenaar van het dierenhoekje in Creannetta. Naar aanleiding van een opleiding tot voedingsdeskundige voor honden heb ik mijn eigen assortiment samengesteld waarbij ik ga voor zoveel mogelijk puur natuur. Zonder kleur, geur en smaakstoffen. Ik wil graag de afkomst van mijn producten weten en zo 100% achter mijn producten staan. Bij Creannetta vindt u een kleinere maar leuke uitgebreide selectie van wat wij bieden. Knuffels, speeltjes, hondenijs, veel puur natuur hondensnacks en vega snacks. Maar ook hondenvoer, kattenvoer, kattenspeeltjes, en vogelvoer en vogelspeeltjes. Onze trots is onze eigen merk houdbare worsten die voor 100% uit 1 eiwitbron bestaan. Ideaal om mee te trainen of te geven als voer op vakantie en ideaal als uw hond een allergie heeft.
Als u vragen heeft mag u mij gerust bellen of een whats appje sturen, dan help ik u graag. Ook bij allergieën of andere voedingsgerelateerde vragen kunt u bij mij terecht. Via de facebook pagina https://www.facebook.com/darlingsdogstore kunt u ons volgen. En op de facebook pagina prikbord aalden/zweeloo zal ik aangeven wanneer ik in de winkel ben te vinden.
Lieve groet en kom gerust eens kijken, Thalita Daling
Creannetta bloemisterij, Aelderstraat 44, Aalden
Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 juni 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel