.

.

 

.

Geslaagd, de vlag kan uit!

Een groene werkomgeving waar werkplezier op nummer 1 staat. Zo ziet het globale toekomstplaatje van Ghydo Vrielink uit Benneveld er ongeveer uit. Met zijn diploma Kaderberoepsgerichte Leerweg (kb) aan het Terra College in Emmen heeft de 15-jarige Ghydo al een belangrijke eerste stap gezet.

                                                 GHYDO VRIELINK 
Tijdens de vierjarige opleiding heeft Ghydo in de derde en vierde klas stage gelopen, zodat hij al flink wat praktijkervaring in zijn bagage heeft.
“Ik kijk terug op een schooltijd waarbij ik veel geleerd heb en mezelf ook in positieve zin heb kunnen ontwikkelen. De laatste twee jaren waren door de coronamaatregelen wel anders en bovendien moest ik dit schooljaar ook nog een operatie ondergaan. Ik heb tijdens de opleiding veel verslagen moeten maken, die altijd net op het nippertje door mij werden ingeleverd.”
Ghydo kiest voor de vervolgopleiding Veehouderij op MBO-niveau 4 aan het Terra in Emmen. "Tijdens de opleiding leren we alles over de veehouderij en het telen van voedergewassen. Ik ben graag op het land en tussen de koeien. Gedurende de opleiding wil ik graag alles leren over dieren en gewassen. Mijn droombaan ligt in de agrarische sector, waarbij ik met mijn groene vingers veel buiten kan werken."

Hobby’s heeft Ghydo voldoende, maar in zijn vrije tijd sleutelt hij toch het liefst aan trekkers.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel