Artikel
Koningsdag 2021, Coronaproof

Omdat het nog niet mogelijk is om gezamenlijk Koningsdag te vieren, willen wij de inwoners van de oude gemeente Zweeloo toch een leuke activiteit bieden. Een fotopuzzeltocht door het dorp met leuke opdrachten, leuk voor het hele gezin.

Je kunt de fotopuzzeltocht lopen wanneer je wilt, maar denk aan de corona maatregelen. Geef je op via het mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Je krijgt de opdrachten voor de fotopuzzeltocht dan toe gemaild. Opgave kan tot en met zondag 25 april maar doe je dit vóór 20 april dan krijg je een tasje met wat lekkers voor onderweg thuis geleverd. Vermeld in de mail je naam en adres en met hoeveel kinderen/ volwassenen je mee doet.  

Natuurlijk mag de traditionele fietstocht ook niet ontbreken. Daarom hebben wij een fietsroute voor jullie bedacht en deze is te vinden in deze OEK. Dit is een knooppunt fietsroute waarbij verschillende afstanden kunnen worden gefietst. De totale route is 40 km maar is op verschillende plekken in te korten tot 12.5 km, 16.5 km of 23 km.

Omdat Corona voor het tweede jaar op rij roet in het eten gooit en wij geen activiteiten kunnen organiseren, zullen wij voor 2021 geen contributie innen. Wij hopen dat Koningsdag 2022 weer groots gevierd kan worden zodat wij jullie volgend jaar een mooie dag kunnen bieden met leuke activiteiten voor jong en oud.

Oranjevereniging Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 april 2021

 

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Allround brandweerman Harry Smit (61) krijgt Koninklijke onderscheiding

Harry en Zwaantje voelen zich – samen met hondje Cosita – helemaal thuis aan Middendorpsstraat in Meppen. Harry Smit kreeg vorige week maandag bij zijn woonhuis in Meppen een groots onthaal...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Santé Haarmode heeft een nieuwe collega!

Wij verwelkomen Aletta Wijnands in ons team. Aletta heeft 20 jaar allround kapperservaring. Waarvan 11 jaar een eigen salon te hebben gehad. Ze komt ons team versterken op de maandag en ...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Politieman Oebel Ubels (66) zwaait af na 46 jaar:

‘Ik sluit een imposant hoofdstuk uit mijn leven af’. Een half mensenleven diende Oebel Ubels in diverse functies de politie. De 66-jarige Meppenaar zwaaide afgelopen vrijdag met een voldaan gevoel af....

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto