.

.

 

.

Buitenschilderdag in Zweeloo

‘Plein Air’ schilderen in en om het karakteristieke  Zweeloo. Op zaterdag 11 september vindt de jaarlijkse buiten schilder dag van Tourist Info Aalden/Zweeloo plaats i.s.m. Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo.

Iedereen die schildert of tekent kan deelnemen en is van harte welkom om mee te doen.

De start is om 10.00 uur en om ca. 15.00 uur wordt de dag afgesloten met een samenkomst waarbij het gemaakte werk getoond wordt. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden.

Dit jaar is er gekozen voor de omgeving van Zweeloo met haar mooie Brink, het historische kerkje en het landschap in de omgeving. De ontvangst is bij de nieuwe Herberg Aelderstroom aan de Kruisstraat in Zweeloo.

Na de ontvangst zoeken de (amateur) schilders een plek op en gaan ‘plein air’ (buiten) aan de slag op een door hen zelf uitgekozen plekje.  

Meer informatie en aanmelden kan bij Tourist Info Zweeloo/Aalden, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0591-372299 (tussen 10-14 uur). Na aanmelding ontvangt de deelnemer nadere informatie.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 13 juli 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel