Artikel
Blij dat ik glij

Doe mee met de prijsvraag en verzin de naam van onze ‘nieuwe’ glijbaan! Vanaf de Hoofdstraat is de nieuwe flitsende kleur van onze gerenoveerde glijbaan al te zien! Zwembad Zweeloo blauw!

Een grote renovatie-klus in de maand april. Eerst hebben we met een aantal vrijwilligers de glijbaan ingepakt, zodat de mannen van Poly-Vision droog konden werken. Een behoorlijke inpakklus waar zelfs de befaamde architect en kunstenaar Christo nog moeite mee zou hebben gehad. Daarna was het dus aan de mannen van Poly-Vision uit Koudekerk aan den Rijn, gespecialiseerd in polyester reparaties en het aanbrengen van speciale coatings. Dankzij de goede zorgen van Grandcafé Hotel LiBo hoefden ze niet iedere dag op en neer naar het ´verre westen´ en stond voor én na een werkdag het eten voor hun klaar. Alle kleine beschadigingen en gebruikssporen, die door de jaren heen zijn ontstaan, zijn vakkundig door hun gerepareerd. Ook is de laatste bocht van de glijbaan voorzien van een extra spat- c.q. veiligheidsscherm. Het fabriceren van dit extra scherm gebeurde ter plekke, waarbij de glijbaan zelf als mal werd gebruikt. Een mooi staaltje vakmanschap. Tot slot zijn de glijbaan en de steunpilaren van de nieuwe blauwe kleuren voorzien, de kleuren van het zwembad Zweeloo logo.

Als begin mei de nieuwe trap wordt geplaatst zien we een prachtig totaalplaatje: een donkerblauwe trap en donkerblauwe pilaren en daar bovenop ligt trots onze helderblauwe glijbaan. We zijn al onze vrijwilligers wederom dankbaar voor hun inzet bij deze klus! Klasse!

Een prachtige blikvanger van ons zwembad die natuurlijk ook een spetterende naam verdient. Zoals je in alle waterparken ziet heeft iedere zichzelf respecterende glijbaan een bijpassende naam. Heb jij een goede suggestie voor een naam voor onze ‘nieuwe’ glijbaan? Stuur dan jouw voorstel naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We reiken een prijs uit aan de beste inzending! Aan het eind van het seizoen zullen wij de naam van onze glijbaan bekend maken.

Oh ja! Hadden we al gezegd dat de abonnementenverkoop inmiddels gestart is? Je kunt hiervoor terecht op onze website www.zwembadzweeloo.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Zwembad Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 4 mei 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto