Artikel
Sweel Jeugdvoetbaldagen staan weer voor de deur
De vv Sweel Jeugdvoetbaldagen staan weer voor de deur en wel op 5, 6 mei voor jeugd t/m O15 en op 7 mei voor de oudste jeugd van O17 en O19.

In verband met alle coronamaatregelen is alles anders dit jaar, maar toch zijn we heel blij dat de Jeugdvoetbaldagen doorgang kunnen vinden.

Ook al is het in een andere vorm! Zo kunnen en mogen we geen gebruik maken van de kleedkamers, kantine en dus kan er ook niet overnacht worden.

De organisatoren staan garant voor drie dagen volop voetbalplezier voor de jeugd van vv Sweel, die zich voor het evenement hebben opgegeven.

Op 5 en 6 mei 2021 voor de jeugd t/m 15 jaar. Onder begeleiding van enthousiaste trainers zal volop worden getraind op de techniek van de voetballers. Tussen de oefeningen door is er uiteraard tijd voor een (eigen) lunch, en drinken. Alle spelers krijgen een tenue en een bal, die ze na afloop van deze twee voetbaldagen in ontvangst mogen nemen.

Op 7 mei 2021 voor de jeugd van 16 t/m 19 jaar. Onder begeleiding van dezelfde enthousiaste trainers zal ook deze dag op ludieke wijze worden getraind. Ook hier is er tussentijds ruimte voor een (eigen) lunch, en drinken.

Vanwege de coronamaatregelen mogen de ouders/verzorgers het sportpark nog steeds niet betreden. Uiteraard mogen belangstellenden wel achter de omheining van het sportpark de verrichtingen van de voetbaljeugd gade slaan, uiteraard ,met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

Zoals elk jaar koppelt vv Sweel een goed doel aan de Jeugdvoetbaldagen en dit jaar is dat Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker is een non-profitorganisatie met als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind en door middel van een Opkikkerdag en het Ambassadeurschap de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen. Natuurlijk willen wij graag weer een respectabel bedrag overhandigen en daar zijn wij jullie voor nodig. Van het inschrijfgeld is € 5,00 per opgave voor de Stichting Opkikker.

Gezien de corona-maatregelen hebben we besloten geen sponsorloop te houden. Mede omdat er geen ouders langs de velden mogen staan om de kinderen aan te moedigen. Wat we wel kunnen doen is de mogelijkheid te bieden voor een vrije gift middels onderstaande QR-code. Alles is welkom en wordt zeer gewaardeerd!

Scan de QR-code of klik op deze link: Tikkie voor Opkikker

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en hopen er met de kinderen een paar onvergetelijke dagen van te maken!

Organisatie vv Sweel Jeugdvoetbaldagen 2021

Oes Eig'n Kraantien d.d. 4 mei 2021

 

Zoeken in de site

Sportnieuws

Aalden Rondomme 2022 ... Gelukkig bleef het niet helemaal stil ...

Zaterdag 8 januari 2022, de dag waarop de hardloopliefhebbers uit de wijde omtrek zich zo op konden verheugen….op de 15e editie van de Aalden Rondomm...

dinsdag, 11 januari 2022

Lees verder

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan. Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hu...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder

100 jaar voetbal vvSweel, deel 3

“Voetbalclub speelt een grote rol binnen ons gezin”. Diane Bruinsma : synoniem voor clubliefde v.v. Swe...

dinsdag, 4 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto